Juniorkamp

Juniorkamp är en aktivitet som varit efterfrågad av våra yngre under en längre tid och är en version av vår populära Mångkamp som är anpassad till de som är mellan 7-15 år gamla.

Ni tävlar i två lag i totalt fem stycken grenar. Förbered er på ordentligt med skratt och mjölksyra. En stenhård och omutlig domare instruerar er inför varje gren och ser till att alla poäng, samt alla försök till fusk, förs till protokollet.

- Priserna nedan gäller per person.
- Ni måste boka kampen för minst sex personer.

Juniorkamp 160:-

Grenar

Sumo Wrestling

Iklädda varsin heltäckande sumobrottardräkt får du och din utmanare den pondus ni alltid drömt om. På klassiskt sumomanér ska ni brotta ner er motståndare och sedan göra ett "magplask" på honom för att avsluta matchen. Fett kul.

The Ladder

Var så snabb som möjligt, men även uthållig. Klättrade hängandes i en stege i taket och ta dig från ditt torn till andra sidan stegen innan din motståndare gör det för seger. Når ingen hela vägen fram är det den som kommit längst som vinner!

Tug Of War

En annorlunda dragkamp där båda motståndarna står brevid varandra i var sin cirkel. För att vinna gäller det att få sin motsråndare att kliva utanför sin cirkel.

Blindboxning

Boxning med jättehandskar och ögonbindel! Matchen börjar med att monståndarlaget snurrar respektive motståndare 10 varv och ställer upp denne för match. Därefter gäller det att leta reda på sin motståndare och börja boxas, det är bara raka slag som är tillåtet och efter 1 minuts effektiv boxning döms segern till den boxare som visat högst intensitet samt bästa stil. Ett riktigt skrattpiller!

Nattduellen

De flesta av er känner säkert igen denna gren från tv-serien Mästarnas Mästare. Vår version är dock lite annorlunda. På bordet finns det 5 st ljuskällor. Slocknar en skall ni lägga handen på den, slocknar två skall ni lägga era händer över båda. Slocknar tre så skall ni lägga era händer på de två som lyser, slocknar fyra st så skall ni lägga er hand på den som fortfarande lyser. Skulle ni få handen först på var sin så blir det oavgjort. Matchen är först till 5 vinster.

Mad Cow

Sitt upp på den mekaniska kon och försök hålla dig kvar i sadeln medan takten stiger och skakningarna ökar. Den här kon vill inget hellre än att kasta dig tvärs över rummet. Nu med träsmaksgaranti.

MJM Actioncenter Laserdome
Fabriksgatan 3
541 57 Skövde
Öppettider
Må-To: 17-20 Fre: 16-20
Lör: 12-21 Sön: 12-19

kontakt@laserdome-skovde.se
0500-471147