Detta är Laserdome

Laserdome är en av våra mest populära aktiviteter och passar alla, oavsett tidigare erfarenhet. Perfekt som lite rast eller teambuilding under en konferens eller en kick-off.

Spelet går ut på att tillsammans i ett lag, samla så mycket poäng som möjligt genom att skjuta motståndarlaget utan att själv bli träffad.

Alla träffar registreras med hjälp av en uv-stråle. Det gör inte ont, utan det enda som kan kännas är att västen vibrerar till lite för att tala om för dig att du blivit träffad.

Låt mjölksyran pumpa

Du behöver aldrig ladda om vapnet och du har ett oändligt antal liv. Blir du träffad förlorar du en del poäng men det är inget du har tid att fundera på. Istället rekommenderar vi att du använder de 7 sekunder du är borta ur spelet till att hitta ett nytt skydd och fundera igenom om du använder rätt strategi.

Varje match är 20 minuter och det går givetvis att boka och köra flera spel efter varandra med kortare vätske- och taktikpauser mellan.

Vi har en av europas största arenor med ramper, skydd och torn där alla kanter och hörn är målade med flourescerande färg som i uv-ljuset blir självlysande. En speciell och helt ofarlig rök, används också för att laservapnens strålar ska synas och skapa en spännande atmosfär.

1 spel 90:-
2 spel 150:-
3 spel 200:-

MJM Actioncenter Laserdome
Fabriksgatan 3
541 57 Skövde
Öppettider
Må-To: 17-20 Fre: 16-20
Lör: 12-21 Sön: 12-19

kontakt@laserdome-skovde.se
0500-471147