Mångkamp

Vår populära Mångkamp bjuder på en hård kamp i tre, fem eller sju grenar och utlovar mängder med skratt och mjölksyra. Mångkampen passar perfekt om ni planerar en möhippa eller svensexa, men är också väldigt uppskattat bland företag på konferens, teambuilding eller kick-off.

Efter mångkampen finns det möjlighet till att varva ner i vår mysiga och fräscha relaxavdelning där dusch och bastu finns att tillgå. Det finns även möjlighet att köpa med svalkande drycker. Vi erbjuder även massage.

- Priserna nedan gäller per person.
- Ni måste boka kampen för minst sex personer.

7-kamp 290:-
5-kamp 240:-
3-kamp 180:-
Lös gren 100:-

Grenar

Sumo Wrestling

Iklädda varsin sumobrottar-dräkt får du och din utmanare den pondus ni alltid drömt om. På klassiskt sumomanér ska ni brotta ner er motståndare och sedan göra ett "magplask" på er motståndare för att avsluta matchen. Fett kul.

Nattduellen

De flesta av er känner säkert igen denna gren från tv-serien Mästarnas Mästare. Vår version är dock lite annorlunda. På bordet finns det 5 st ljuskällor. Slocknar en skall ni lägga handen på den, slocknar två skall ni lägga era händer över båda. Slocknar tre så skall ni lägga era händer på de två som lyser, slocknar fyra st så skall ni lägga er hand på den som fortfarande lyser. Skulle ni få handen först på var sin så blir det oavgjort. Matchen är först till 5 vinster.

Bungee Running

Fastspänd runt midjan med ett bungee rep skall du försöka hämta tre stycken kardborre-kuddar som är utplacerade på banan, för att sedan ta dig tillbaka för att fästa dem i boet.

The Ladder

Var så snabb som möjligt, men även uthållig. Hängandes i en stege i taget ska ni ta er från den ena till den andra sidan av stegen snabbare än er motståndare.

Blindboxning

Boxning med jättehandskar och ögonbindel! Matchen börjar med att motståndarlaget snurrar respektive motståndare 10 varv och ställer upp denne för match. Därefter gäller det att leta reda på sin motståndare och börja boxas, det är bara raka slag som är tillåtet och efter en minuts effektiv boxning döms segern till den boxare som visat högst intensitet samt bästa stil. Ett riktigt skrattpiller!

Arm Wrestling

Utmana era motståndare i en riktig kraftmätning! Lägg upp amrbågen på vårt riktiga armbrytningsbord och greppa er motståndares hand, sedan är det bara att börja bryta!

Mad Cow

Sitt upp på den mekaniska kon och försök hålla dig kvar i sadeln medan takten stiger och skakningarna ökar. Den här kon vill inget hellre än att kasta dig tvärs över rummet. Nu med träsmaksgaranti.

MJM Actioncenter Laserdome
Fabriksgatan 3
541 57 Skövde
Öppettider
Må-To: 17-20 Fre: 16-20
Lör: 12-21 Sön: 12-19

kontakt@laserdome-skovde.se
0500-471147